Edukleuter-outlet

Deze tip kreeg ik van juf Chris van de kleuterschool in Wiekevorst, waarvoor dank!

Op de website edukleuter-outlet.be kan je aan een schappelijke prijs een heleboel leuk tweedehands speelmateriaal vinden voor in de kleuterklas. Het materiaal is gerangschikt volgens thema of volgens 'bekende figuren' of volgens klasaankleding. Bij juffenmateriaal kan je handleidingen, knutselmateriaal, liedboeken,… vinden. Wel goed de beschrijving lezen want soms kan het zijn dat het niet volledig is aangezien het tweedehandsmateriaal is.

Edukleuter-Outlet streeft ernaar om enkel kwalitatieve 2de hands materialen aan te bieden

binnen verschillende thema's voor in de kleuterklas en dit aan democratische prijzen !

Print Friendly, PDF & Email

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.