Beter rekenen – beter spellen

Beterspellen.nlbeterrekenen.nl, nubeterfrans.nl en beterverkeer.nl zijn websites van de uitgeverij Noordhoff Uitgevers waarmee de leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen. De leerlingen krijgen oefeningen aangeboden op hun niveau. De sites houden de vooruitgang van de leerlingen bij. Hiervoor is natuurlijk een eenmalige registratie per leerling en vervolgens telkens een login nodig. Bij de aanmelding wordt naar het niveau van de leerlingen gevraagd. Het laagste niveau is 'leerling tot niveau groep 6'. Dus is het bruikbaar vanaf het 4de leerjaar

De vorderingen van de leerlingen kunnen worden gemaild. Als je de resultaten van de leerlingen als leerkracht wil volgen, kan je het mailadres van de leerkracht laten invullen om de resultaten door te sturen. De website gaf zelf als tip nog mee om (zeker als je al de leerlingen niet dagelijks aan de computer wil/kan laten werken) het als tussendoortje te gebruiken op het digitaal bord. Het antwoord met de meeste stemmen wordt dan ingegeven en zo krijg je dan een klasrapport.

Als je de leerlingen wil uitdagen is er ook nog nubeterduits.nl en nubeterengels.nl.

screen-shot-10-17-16-at-10-10-am screen-shot-10-17-16-at-10-04-am

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.