Hoofdletter? Wanneer dan? – poster

Onderstaande poster / infographic geeft op een mooie wijze weer wanneer er een hoofdletter moet gebruikt worden. Ik vond deze poster via Pinterest. De poster is afkomsting van de website http://nederlandsindeonderbouw.weebly.com/ waar je nog veel meer interessant materiaal vindt omtrent het vak Taal in de onderbouw. Volgens de makers is het voor de onderbouw, maar kan volgens mij zeker nog zijn nut bewijzen in de hogere klassen. De site is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Je vindt er over verschillende delen van de lessen Nederlands telkens eens stukje theorie dat uitgelegd wordt aan de hand van een filmpje of een prezi en vervolgens een aantal inoefenmogelijkheden. De site kan dus ook gebruikt worden als je aan 'Flipping the classroom' wilt doen.

hoofdletter wanneer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.