Zoeken in oude berichten op de site

Ik kreeg de vraag hoe er kan gezocht worden in de berichten die ooit al op de site gezet zijn. Dat gaat vrij eenvoudig.

Zoeken in oude berichten

Je kan via het menu 'ICT – overzicht alle berichten' een overzicht krijgen van al de berichten die ooit al gepost zijn.

Screen Shot 04-11-16 at 11.32 AMAls je in Google Chrome werkt, kan je via de functie-toets F3 een zoekvak tevoorschijn toveren waarmee je op elke site kan gaan zoeken naar trefwoorden. Je tikt een trefwoord in en Google Chrome laat je alle plaatsen zien waar het woord te vinden is. In Microsoft Edge kan je zoeken via de toetsencombinatie ctrl+F. Deze toetsencombinatie werkt ook in Mozilla Firefox. Daar krijg je het zoekvak echter links onderaan te zien.

Google Chrome

Screen Shot 04-15-16 at 12.10 PM

Mozilla FireFox

Screen Shot 04-15-16 at 12.10 PM 001

Microsoft Edge

Screen Shot 04-15-16 at 12.06 PM

Zoeken in oude nieuwsbrieven

Ook alle nieuwsbrieven die ooit verzonden zijn, kan je terug bekijken. Via het menu ICT op de website kan je een overzicht van alle nieuwsbrieven aanklikken. Hier krijg je alle nieuwsbrieven te zien gerangschikt van recent naar oud.

Screen Shot 04-11-16 at 11.49 AM

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.