MyAlbum: een eenvoudig digitaal album maken

Screen Shot 03-15-16 at 03.18 PMMet MyAlbum.com maak je eenvoudig digitale albums met foto's en video's die je kan laten zien op je digitaal bord of gewoon op de computer. Je kan deze albums zelf maken, maar de leerlingen van 4-5-6 moeten dit zeker en vast ook kunnen. Na een eenmalige registratie kan je aan de slag met de gratis account waar je tot 5GB aan albums kan maken. Het leuke eraan is dat je tekst, icoontjes, links, … kan toevoegen. Een volledig digitaal album dus. Een waardig alternatief voor PowerPoint waar leerlingen presentaties mee kunnen maken. Je werkt volledig online. De leerlingen kunnen er dus in de klas aan werken maar ook even goed thuis. Een leuk gadget is ook dat je bepaalde informatie van plaatsen kan toevoegen. De site zoekt zelf naar de relevante info. De helpdesk is ook heel interessant. Deze vind je terug op https://myalbum.zendesk.com/hc/nl en is in het Nederlands.

Een voorbeeldje:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.