Een eigen map maken in Google maps

In Google maps kan je zelf kaarten maken met gegevens die je zelf kiest. Je kan dus bijvoorbeeld een kaart van de omgeving van de school maken met daarop de gevaarlijke punten aangeduid, een kaart met de ligging van bepaalde gebieden waar je over bezig bent in je thema WO, … Deze kaarten kan je afdrukken, gebruiken op je digitaal bord, op een website plaatsen, … Als je naar de kaarten op het internet surft kan je deze digitaal laten zien. Een voorbeeld van zo een kaart vind je hieronder. Je moet er natuurlijk wel een Google-account voor hebben. Als je dat hebt, kan je via Google maps linksbovenaan in het menu klikken op 'My Maps' en kan je zelf digitale kaarten gaan maken.

Screen Shot 03-08-16 at 03.59 PM  Screen Shot 03-08-16 at 04.01 PM

Wandelroute carnavalstoet Beerzel

Digitale versie

Afbeelding

Rivieren in België

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.