My Mixlr: Gratis een uur live-radio via internet

Screen Shot 12-14-15 at 02.08 PMVia My Mixlr kan je een programma downloaden waarmee je een uutje gratis live-radio kan maken via het internet. Een leuk ideetje voor als je op openluchtklassen bent. Via een link op website kunnen de ouders dan de radio live volgen. Je kan het misschien ook gebruiken om live radio te maken over je school en uit te wisselen met een andere school. Of binnen de school kunnen leerlingen radio maken op de speelplaats en via het programma de favoriete muziek van de leerlingen van de school afspelen. Het programma is wel in het Engels maar kan in het zesde leerjaar zeker gebruikt worden. Het radioprogramma kan ook opgeslagen worden en later afgespeeld worden. 

Hieronder een beschrijving van de werking van het programma.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.