Yurls-pagina stappenplannen

Screen Shot 11-17-15 at 11.03 AMYurls-pagina? Wat is dat? Wel dat is een pagina waar "your URL's" of jouw interessante websites worden bijgehouden. Je hebt ze waarschijnlijk al wel regelmatig gezien van iemand anders. Maar je kan het natuurlijk ook voor jezelf maken. Je kan er pagina's bij aanmaken. Je kan de URL's sorteren per thema dat je in de klas doet of per vak. Je kan er natuurlijk heel gemakkelijk je digibordtools verzamelen, filmpjes toevoegen die je in bepaalde thema's gebruikt, een leuke afbeelding die bij het thema past, … Het interessante aan een Yurls-pagina van jezelf is dat je deze zelf beheert en dat je zelf je favorieten kan bewaren. Een Yurls-pagina hangt ook niet vast aan een computer maar is een 'eigen website' op het internet. Dat wil dus zeggen dat je deze vanop elke computer kan benaderen.

Voorbeelden van Yurls-pagina's vind je hier.

Hieronder vind je een boekje waarin alles staat uitgelegd hoe je je moet registreren en hoe je een pagina moet onderhouden.

Via deze link kan je op een Yurls-pagina bekijken hoe je een Yurls-pagina aanmaakt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.