JAVA en Google Chrome

Screen Shot 11-30-15 at 12.00 PMJAVA werkt niet meer op Google Chrome. Wat wil dat nu zeggen? Sommige sites met spelletjes gebruiken JAVA om te kunnen werken. Dat wil dus zeggen dat deze sites metspelletjes niet goed meer werken. Een voorbeeld is Rekenweb. Hier zitten heel goede spelletjes die in onze scholen veel gebruikt worden. Een voorbeeld hiervan is Blokkenbouwsels. Deze kan je in Google Chrome niet meer spelen. Wil je dit spelletje toch spelen, kan je dat nog wel doen in Internet Explorer of Microsoft Edge of Mozilla Firefox.

In deze gevallen kan het wel zijn dat JAVA nog niet geïnstalleerd is of niet up-to-date is. Dat kan je doen door op de link te klikken als je een spelletje opent. Download  en installeer vervolgens JAVA door op de link te klikken.

Screen Shot 11-30-15 at 11.50 AM

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.