Pictoday: een online dagplanning met pictogrammen

Pictoday is een site waar je een dagplanning kan maken met pictogrammen. Er is een lijn voor de voormiddag en een lijn voor de namiddag. Hierop kan je een heleboel pictogrammen neer zetten door ze op de balk te schuiven. Lessen die al gedaan zijn kan je afvinken door het groene vinkje rechts bovenaan op de pictogram te slepen. Onderaan de pagina staat ook een afdekblad dat je naar boven kan slepen zodat de niet gebruikte pictogrammen afgedekt worden.

Screen Shot 10-08-15 at 09.31 AM

Een heel interessante tool om je leerlingen structuur te bieden gedurende de hele dag.

 

Tip: Open deze pagina in een aparte internet-browser, apart van al je bordboeken of digitale tools die je wil gebruiken.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.