Mindomo: samen een mindmap maken

Screen Shot 10-23-15 at 01.49 PMMindmappen is een interessante manier om ideeën te verzamelen of leerstof in te studeren. Er zijn een heleboel programma’s waar je dit mee kan doen. Maar online is natuurlijk wel het interessantste. Zo kunnen leerlingen in school en thuis aan de mindmap werken. Registratie met een e-mailadres is dan natuurlijk wel nodig.

Op de site Mindomo kunnen de leerlingen een account aanmaken en vervolgens mindmaps beginnen te maken. Het leuke aan Mindomo is ook dat de leerlingen een mindmap kunnen delen en daarbij kunnen kiezen tussen bewerken en bekijken. Een beetje zoals Onedrive dus. Hierdoor kunnen de leerlingen samenwerken aan een mindmap maar kan je als leerkracht ook vragen om te mindmap met jou te delen waardoor je de vorderingen van de leerlingen kan opvolgen. Hiervoor moet je natuurlijk zelf ook geregistreerd zijn met een e-mailadres. Een heel interessante site dus wanneer je gaat mindmappen.

Screen Shot 10-23-15 at 01.54 PM 001  Screen Shot 10-23-15 at 01.54 PM

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.