Dramaboom: een website met lesfiches drama (eindwerk van 2 studentes)

 • Op de website http://dramaboom.weebly.com vind je allerlei lesfiches rond drama gerangschikt per thema (accent op improvisatie met Ricco, accent op beweging met Octo, accent op verhaal met Kroko, accent op materiaal met Kiko, tussendoortjes met Blubo en andere ideetjes) en vervolgens onderverdeeld in lesfiches per graad. De website is onderdeel van een eindwerk van twee studentes lerarenopleiding aan de Artevelde Hogeschool te Gent.
   

  Wij zijn twee enthousiaste studenten van de lerarenopleiding aan de Arteveldehogeschool, diegepassioneerd zijn door drama. Vanuit deze passie en de nood die we bij leerkrachten ervoeren,besloten we ons eindwerk (profileringswerkstuk) hier rond op te bouwen. 


  Op deze site vindt u al het materiaal dat wij ontwikkelden gratis, maar in ruil hadden wij graag feedbackgehad via de enquête op deze site.

  Als je graag enkele lessen van hen gebruikt, vul dan ook even de feedback in via de enquête. Het is altijd leuk om een beetje waardering te krijgen voor je werk.

  Screen Shot 06-18-15 at 07.03 PM 

 • Op de site http://dramaindeklas.weebly.com vind je ook een aantal lessen drama uitgewerkt. De site is evanals de bovenstaande een eindwerk van twee studenten lager onderwijs die hun passie gevonden hebben in drama. Op deze site bespreken ze ook een aantal handleidingen. Een promotiefilmpje voor hun eindwerk vind je hieronder. Het filmpje is trouwens gemaakt met Moovly, een online tool waar je gratis filmpjes kan maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.