Learningapps.org – zelf op een eenvoudige manier apps maken

learning apps

Zelf leuke digibord apps maken of tussendoortjes voor in de klas? Met Learningapps.org kan het heel gemakkelijk. Je kan al gemaakte apps gebruiken zonder een account aan te maken. Dan is er natuurlijk wel een nadeel. Als de eigenaar van de app, de app wijzigt, kan je hem misschien niet meer gebruiken.

Daarom is het handig om zelf een gratis account aan te maken. Als je een gratis account hebt, kan je vanuit het niets een app aanmaken, maar je kan ook van een bestaande app vertrekken en deze aanpassen door de tekst of foto's aan te passen. Dit laatste is natuurlijk iets gemakkelijker. Er zit ook een interessante tutorial bij die je stap voor stap uitlegt hoe je een app kan maken.

Zeker het bekijken waard! Het ziet er moeilijk uit, maar is het zeker niet!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.