Site rond WO-thema’s + Google sites

Screen Shot 12-01-14 at 09.40 AM3 meisjes (ik veronderstel studenten) hielden een site, WO onder de loep bij over een aantal WO-lessen die ze gegeven hebben. Je kan er bij elke les een omschrijving, reflectie, tips, … vinden. Misschien wel eens leuk om na te lezen en over na te denken bij het maken van WO-lessen. Je vindt er ook een aantal links naar sites waar zij hun informatie gehaald hebben.

 

De site is gemaakt met Google Sites. Als je een Google account hebt, kan je zelf heel gemakkelijk een site maken. Je kan kiezen uit een aantal templates. Een template is een vooraf gemaakte lay-out voor je website. Zo een site kan je gebruiken bij bijvoorbeeld een eigen WO-thema of als oefensite bij Nederlands of Wiskunde. Een groot voordeel dus. Je kan zelf je site beheren en je bepaalt zelf de inhoud. Geen gedoe dus met sites die niet meer werken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.