Ruimtestation ISS live volgen

Thema ruimte? Ideaal moment om eens een kijkje te gaan nemen in een ruimteschip. Dat kan via de livestream van het ISS. Als de astronauten wakker zijn, kan je hen op de voet volgen in het ISS. Als ze slapen zijn er beelden vanaf de buitenkant en dus ook de aarde te zien. Op de moment dat er buiten wordt gefilmd, kan het wel zijn dat er een zwart scherm te zien is, maar dat is dan omdat ze door de nacht vliegen. Maar niet getreurd, de astronauten in het ISS beleven elke 45 minuten een zonsondergang of zonsopgang!

Link naar de filmpjes: http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream 


Broadcast live streaming video on Ustream

Hieronder kan je zien waar het ISS zich op dit moment bevindt. Je ziet er ook mooi de scheiding tussen dag en nacht.

In het filmpje hieronder zie je een mysterieuze rode vlek verschijnen… UFO's? 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.