Grafiek-I-Kids : WonderWijsWeb – ICT-tip van de week

Grafiek-I-Kids

Het gratis pakket werd ontwikkeld met de bedoeling om een digitaal verlengstuk te geven aan het werken rond grafieken. De ingebouwde simulaties en opdrachten kunnen  complementair worden ingeschakeld bij het werken rond grafieken in de handboeken. Het accent ligt op het  zelf creëren van grafieken wat op de computer  een stuk makkelijker kan dan op papier. De scenario’s vormen een leergang die zelfstandig door de leerlingen kan doorlopen worden. Daardoor kan het pakket ook worden ingezet om gericht te werken aan ICT-competenties i.v.m. zelfstandig leren in een door ICT ondersteunde leeromgeving.

Download het programma hier.

via Grafiek-I-Kids : WonderWijsWeb – ICT-tip van de week.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.