Bovenbouwers.nl: lesideeën en apps voor de bovenbouw van het Basisonderwijs « André Manssen blogt vanaf de Zijlijn…

Bovenbouwers

Bovenbouwers.nl is een website voor leerkrachten in de bovenbouw van het Basisonderwijs. Je vindt er allerlei lesideeën rondom verschillende o nderwerpen. Deze lesideeën worden regelmatig aangevuld. Ook vind je er een verzameling apps; ook voor de bovenbouw. Ook deze verzameling is groeiende.Verder is er een pagina met een hoeveelheid ‘links‘ naar andere handige websites voor in het (basis)onderwijs.

Bovenbouwers is gemaakt door Tjaard Polet, die eerder online was met een website met allerlei ‘taakkaarten‘ rond diverse onderwerpen. Deze website wordt niet meer bijhouden. Via deze website vond ik  ook een “Pinterest’-pagina van Tjaard Polet met lesideeën: www.pinterest.com/tjaardpolet/

Je kunt ‘Bovenbouwers’ ook volgen via

Twitter (@Bovenbouwers): https://twitter.com/Bovenbouwers.

Facebook: www.facebook.com/Bovenbouwers

Bovenbouwers.nl is online sinds begin april 2014. Zeker voor ‘bovenbouw’-leerkrachten een website om in de gaten te houden!

via Bovenbouwers.nl: lesideeën en apps voor de bovenbouw van het Basisonderwijs « André Manssen blogt vanaf de Zijlijn….

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.