Verkiezingen 2014

VerkiezingenOp KlasCement.be vind je heel veel materiaal rond verschillende thema's. Dat materiaal kan gaan van werkbladen, spelletjes tot presentaties en sites die je kan gebruiken in je lessen. Belangrijk is wel dat je een account hebt bij KlasCement. Dit kan je gemakkelijk aanmaken door op de oranje knop rechts bovenaan te klikken. Als je e-mailadres nog niet gevonden werd in de database van KlasCement, heb je nog geen account en word je automatisch doorverwezen naar de aanmeldingspagina. Hier moet je wel een aantal zaken invullen zodat alles een beetje meer op maat wordt aangeboden.

Via onderstaande link kan je een heleboel dingen vinden rond het thema verkiezingen. 

http://www.klascement.be/zoeken/?extra_url=&cmdFilter=filter_activated&q=verkiezingen&filter_education_type%5B%5D=47

Om het te bekijken moet je natuurlijk wel eerst aangemeld zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.