Juf Mia Fournier en juf Elly Ghijs

Screen Shot 05-27-14 at 01.57 PM

Op de 25ste ICT-dag in Gent volgde ik een sessie over ICT met kleuters. Juf Mia Fournier kwam deze geven en liet ons haar eigen site bewonderen. Deze site is een verzameling van allerlei links gebundeld in verschillende thema's. Je vindt er links voor zowel de kleuterschool als de lagere school. De links staan dan ook nog eens gerangschikt per thema.

Op deze sessie was er ook nog een andere juf die heel fel bezig was met het verzamelen van oefeningen. Juf Elly Ghijs maakt met Jclic allerlei oefeningen, meestal op maat van kleuters. Je kan ze hier bekijken.

Voor diegenen die interesse hebben om eens een hele dag ondergedompeld te worden in ICT. De volgende ICT-dag zal doorgaan op 2 februari in Leuven. Er zullen zeker en vast weer een heleboel interessante sessie te volgen zijn, ook voor kleuterjuffen. Via de site kan je je inschrijven. Je hebt er ineens een bijscholing bij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.