MP3Gain – Al je muziek op hetzelfde geluidsniveau

Ben je het ook zo beu dat het ene liedje wat luider staat dan het andere in je muziek collectie? Of vind je dat dat ene liedje dat je wil gebruiken eigenlijk wel net iets te stil staat. Dan is MP3Gain een ideaal programma om al je muziek op hetzelfde geluidsniveau te krijgen. 

Uitleg programma:

1. Je voegt je muziek bestanden toe via de knop bestanden of map.

ScreenShot057

2. Selecteer al je bestanden in het grote vak daaronder.

3. Wijzig het db-volume in het kleine vakje. 89 decibel wordt verondersteld van het standaardniveau te zijn. Je kan bijvoorbeeld voor liedjes die je in een turnzaal gebruikt een hoger niveau kiezen dan voor liedjes die je op je MP3-speler gebruikt.

4. Klik op 'Wijzig niveau' -> 'Toepassen nummer niveau'

ScreenShot058

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.