MaxClass – afgebakend communicatiesysteem

MaxClass kan je vergelijken met Facebook maar dan speciaal voor scholen. Met het grote verschil wel dat je zelf als leerkracht alles onder controle kunt houden. En het grote voordeel is, is dat het gratis is voor gebruik in de klas. 

Als je wil werken rond communiceren via ICT is dit een ideale tool. In het filmpje hieronder kan je meer info vinden. Zeker het proberen waard. Je kan het afbakenen zodat het enkel voor jou als leerkracht en de leerlingen is. Maar je kan er ook de ouders van de kinderen in betrekken.

MaxClass is een gratis online communicatieplatform voor op school en thuis. Het maakt het eenvoudig voor scholen om te communiceren met leerlingen, ouders, leerkrachten en andere stafleden. Voor ouders biedt het de mogelijkheid om andere ouders beter te leren kennen en betrokken te raken bij de school.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.