Webpad Kerstmis

webpad KerstmisAlweer een leuk webpad van de hand van Jack Nowee. Dit keer eentje over het thema Kerstmis. In dit webpad zit weer een opdrachtenblad en een aantal links waar de leerlingen de antwoorden kunnen vinden. Ook leuke doe-opdrachten kan je er in terug vinden. Ideaal voor de laatste week voor de vakantie!

 

mini-pad kerstmisEr zijn niet alleen leuke webpaden voor de leerlingen van het 6de en 5de leerjaar rond het thema Kerstmis. Ook voor het 3de en 4de leerjaar kan je een mini-pad maken rond het thema Kerstmis. Hier heb je ook een antwoordenblad met 5 opdrachten die de leerlingen via links met filmpjes, sites, foto's, … moeten beantwoorden.

 

symbaloo KerstmisOp volgende symbaloo pagina kan je nog vele andere filmpjes vinden rond het thema Kerstmis. Ook hier staan een heleboel filmpjes, verhalen, sites, … op die je kan gebruiken in je lessen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.