Unroll.me – overzicht van online nieuwsbrieven

unroll.meBen je al die nieuwsbrieven die je in je mailbox krijgt beu? Heb je je ooit al eens afgevraagd bij welke online nieuwsbrieven je nu weer allemaal bent aangemeld? Met Unroll.me krijg je een degelijk overzicht van al je aanmeldingen. Unroll.me is een website die via je je e-mailadres al je abonnementen gaat nakijken.

  • Klik op get started.
  • Je vult je e-mailadres in en accepteert de 'terms and the privacy policy' en unroll.me doet de rest.
  • Je krijgt een mooi, alfabetisch overzicht van al de sites waartoe je geabonneerd bent.
  • Je kan vanop Unroll.me bij 5 nieuwsbrieven afmelden. Daarna moet je de site even 'liken' via Facebook en kan je meerdere nieuwsbrieven afmelden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.