Alles opener

freeviewer

Ook al eens een mail aangekregen met bestanden die je niet kan openen? Je krijgt dan een schermpje dat je vertelt dat je het bijhorende programma moet opsporen op je computer of moet downloaden via het internet. Free Viewer is een interessant programma waamee je honderd verschillende 'extensies' kan openen. Een extensie is het achtervoegsel dat achter een bestandsnaam staat bv. bestand1.docx. 

Free Viewer laat je niet alleen deze bestanden openen, maar je sommige van die bestanden kan je er ook mee bewerken. Weliswaar niet zoals het origineel programma waar het mee gemaakt is, maar toch in beperkte mate. 

Het programma kan je hier downloaden.
Een overzicht van alle ondersteunde bestandsformaten kan je hier vinden.

Wil je nog meer informatie over het programma, dan kan je altijd dit artikel lezen op Zdnet.be.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.