Gratis geluiden

 

speaker

Al eens aan gedacht om zelf een luisteroefening te maken maar nooit de gepaste geluiden gevonden. Op onderstaande sites kan je misschien wel alle geluiden vinden waar je naar zocht. Je kan de geluiden downloaden en vervolgens samen in een mapje zetten. Je kan ze dan afspelen vanaf je computer als luisteroefening maar kan ze ook branden op een CD-Rom om vervolgens via de CD-speler van je radio af te spelen. 

Een leuk hoorspel hoort ook tot de mogelijkheden met deze geluiden. De leerlingen van de hogere klassen zullen zeker en vast wel een leuk verhaal hiermee kunnen maken! Het verhaal wordt geschreven en achteraf verteld en de geluiden worden toegevoegd bij het vertellen. Als je dan nog verder wil gaan, kan je het voorgelezen verhaal opnemen met Audacity en de geluiden erbij laten plaatsen. Met een beetje hulp van de ICT-coördinator moet dat zeker lukken!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.