Op zoek naar leuk lettertype?

Lettertypes zoeken?

Ben je op zoek naar een leuk lettertype? Ben je Comic Sans MS al een tijdje beu en wil je wel eens een mooie titel aan je werkblad toevoegen? Er zijn verschillende sites waar je lettertypes kan downloaden en kan installeren op je computer. Als je ze geïnstalleerd hebt, komen ze direct bij je lettertypes bij de programma's die je gebruikt!

Hoe installeren?

1. Windows XP

2. Windows 7

Lettertype gevonden maar je weet de naam niet?

Heb je een leuk lettertype gezien op een site en je wil weten wat de naam ervan is? Op deze sites kan je misschien achterhalen wat de naam ervan is. Je kan dat doen door er een foto van te uploaden of de URL van de site in te geven. Daarna wordt er gezocht naar het lettertype en hopelijk ook de naam gegeven, wat niet altijd het geval is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.