Yurls combo – Guldensporenslag

Yurlscombo guldensporenslagEen Yurls Combo is een combinatie van een werkboekje en een yurlspagina. Bij een yurls-pagina worden de links die nuttig zijn voor de kinderen en die de kinderen kunnen gebruiken verzameld en op 1 pagina gezet. De kinderen kunnen natuurlijk ook andere bronnen raadplegen. In het werkboekje vinden ze opdrachten en oefeningen om te maken met behulp van de computer maar ook evengoed opdrachten waarvoor ze de computer niet nodig hebben zoals een doolhof,…

Jack Nowee maakt regelmatig nieuwe Yurls-combo's (4de, 5de, 6de) webpaden (4de, 5de, 6de), mini-paden (2de en 3de), kies-paden (2de en 3de) en doe-paden (kleuters en 1ste). Piekerpaden worden gemaakt voor 5de en 6de voor de iets slimmere leerlingen.

De Combo Guldensporenslag behandelt een aantal zaken van de Guldensporenslag. De werkbundel begint met eens stukje geschiedenis waarna er een aantal woordzoekers, doolhoven en wapenschildontwerpen aan bod komen. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.