School op Seef – Verkeerslessen

SchoolopseefSchool op Seef is een website die elke maand een nieuw verkeersthema's aanpakt.

Voor de kleuters is er elke maand een nieuwe verkeersplaat in de verkeerskalender met een filmpje, doe-opdrachten en liedjes die je kan gebruiken op het digitaal bord, op de computer of die je zou kunnen afdrukken om in de klas te gebruiken. Bij elke verkeersplaat is er ook telkens een lesbrief die je kan gebruiken om het verhaal zelf te vertellen of om ideetjes op te doen. In elke lesbrief is er ook een praktijkoefening voorzien.

Voor de lagere school zijn er de verkeerskunsten. Dit zijn fietsoefeningen uitgetekend op een plannetje. Telkens worden er andere vaardigheden geoefend. Elke maand is er ook een Seefjournaal waar telkens een bepaald verkeersthema aangepakt wordt door er met de leerlingen over te babbelen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.