Mooie Yurls-pagina voor het 3de leerjaar

Onze OnderwijsWerkplaatsenPlaatsen werpen duidelijk hun vruchten af. Juf Mieke van het 3de leerjaar van de Misstraat is yurls.netna de laatste OWP voor het 3de leerjaar aan de slag gegaan met Yurls.net. Yurls staat voor 'your urls' wat zoveel betekent als 'jouw websiteadressen'. Met deze site kan je de websites die je nodig hebt verzamelen en in boxen zetten. Je kan ze rangschikken volgens thema's. Je kan er ook filmpjes, foto's, liedjes, … inzetten. Zo kan je bijvoorbeeld een yurls-pagina aanmaken rond een thema W.O.

Er zijn al heel wat yurls-pagina's die je kan vinden via google en die je kan gebruiken. Nadeel is dan natuurlijk wel dat als de eigenaar de pagina aanpast, jou URL er misschien niet meer is. Daarom dus dat je misschien zelf eentje kan aanmaken.

De uitleg over hoe je een yurls pagina kan aanmaken kan je vinden op http://support.yurls.net/nl/page/

De Yurls-pagina van juf Mieke kan je vinden via http://jufmiekeduysters.yurls.net/nl/page/

jufmieke.yurls.net

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.