Droppie water

droppiewaterdroppiewater.nl is een website die over water gaat. Deze website komt uit (hoe kan het ook anders) Nederland waar ze toch wel iets afweten van water en alles wat er rond hangt. Hierdoor zijn een aantal dingen minder bruikbaar bij ons. Maar er zijn ook wel een aantal zaken die je ook bij ons kan gebruiken. De website is onderverdeeld in groep 1-4 (kleuters + 1ste en 2de), groep 5-6 (3de en 4de) en groep 7-8 (5de en 6de). Het onderdeel voor het 5de en 6de is nog onder constructie en wordt begin 2015 verwacht.

Bij deze website is er ook een onderdeel voor de leerkracht. Klik hiervoor op 'In de klas' op de eerste pagina. Hier kan je een beeldbank, woordenlijst, handleiding, … raadplegen. Je vindt hier ook werkbladen per thema die bij de website passen. 

droppiewater1

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.