Doe-paden van Jack Nowee

Doepad boerderijEen doe-pad is een verzameling van spelletjes of doe opdrachten rond een bepaald thema. Een voorbeeldje hiervan is Doe-pad Boerderij met een verzameling spelletjes rond het thema boerderij. De bedoeling van dit pad is dat de leerlingen de oefeningen in volgorde volgen door de nummertjes aan te klikken. Vervolgens krijgen ze telkens een ander spelletje of oefening te zien. Soms staat er een geschreven uitleg bij, maar dat kan je dan wel even zelf snel voorlezen of misschien kunnen de leerlingen de oefening zelf wel ontdekken door er gewoon naar te kijken en er mee te experimenteren.

Jack Nowee heeft een hele verzameling doe-paden die je kan vinden op http://webje.yurls.net/nl/page/637025#topboxes. Het gaat over thema's die je in bij ons in België zeker ook kan gebruiken, maar er zijn ook enkele thema's bij die specifiek voor Nederland zijn.

Als je zelf graag een yurls-pagina aanmaakt rond een bepaald thema om zo een doe-pad te maken, dan kan je informatie vinden op volgende link: http://support.yurls.net/nl/page/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.