De zee verkennen

Wie op uitstap gaat naar de zee kan deze site zeker en vast gebruiken. Het is wederom een Nederlandse site, maar de

kustgids

dieren aan onze kust en in de zee zelf kennen volgens mij geen grenzen. De site www.kustgids.nl geeft je een overzicht van een aantal andere sites die te maken hebben met de Nederlandse kust, maar die ook voor ons land bruikbaar zijn.

Een eerste site is www.kustgids.nl/verkenners. Op deze site kan je dieren-, zee- en duinweetjes ontdekken. Je hebt er ook een clubhuis waar je Wallpapers (bureaubladachtergronden) kan downloaden. Een stukje waar je doe-dingen kan ontdekken zoals zoekopdrachten met zoekkaarten. Een een spelletjespagina.

kustenzeeverkenners

De tweede site www.kustgids.nl/dieren gaat over dieren in de zee en in de duinen. Je kan een dier aanklikken en je krijgt er extra informatie over het dier en in de meeste gevallen ook een foto en een kaartje met het leefgebied van het dier.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.