Twee nieuwe programma’s aangekocht.

De scholengemeenschap heeft 2 nieuwe programma's aangekocht die op de laptop van de ICT-coördinator geïnstaleerd staan. Het gaat om de programma's AVS4you en ShapeCollage

AVS4you een programma waarmee DVD's kunnen bewerkt worden en waarmee je stukken van een DVD kan halen om ze te gebruiken in de klas. Toch veel handiger dan telkens heel de DVD te liggen afzoeken naar het fragment dat je nodig hebt. Met dit programma kunnen er ook filmfragmenten bewerkt worden op een iets professionelere manier dan met Windows Movie Maker. Het programma draait niet alleen om video, maar audio en beeldfragmenten kunnen bewerkt worden.
Wil je gebruik maken van dit programma, vraag ernaar! 

AVS4You Text

ShapeCollage is een programma waarmee je foto's in een collage kan gieten in eender welke vorm. Je kan het in de vorm van een prentje doen, in de vorm van letters, een simpele rechthoek, … Heel leuk om een werkbundel, een misboekje, … mee te versieren. Hieronder ziet u een voorbeeld van het voorblad van het misboekje voor de eerste communie in de Misstraat. Wil je er gebruik van maken? Vraag ernaar!

ja klein1

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.